Du er her: Skip Navigation LinksNorges Seilforbund > Nyheter

Tid for nybegynnerkurs

Våren har kommet til store deler av landet, og det er på høy tid å rekruttere barn og ungdom til årets nybegynnerkurs!

Banedommerkurs i Hordaland

NSFs Dommerutvalg og Hordaland Seilkrets arrangerer Banedommerkurs helgen 8.-10. mai i forbindelse med Norges Cupen hos Ran Seilforening.

Lavterskelkurs for kjølbåtseilere

Heftet "Velkommen som seiler" er utviklet med tanke på å gi potensielle seilere, eller seilere med liten erfaring, en enkel innføring til kjølbåtseiling. Det er også utviklet en Power Point presentasjon til heftet - slik at enhver "ha

Følg WC fra Mallorca

Denne uken er landslaget på Mallorca og seiler WC. Her vil du kunne følge resultatene live.

NOK søker arrangører til rekruttsamlinger

Norsk Optimistjolle klubb søker etter arrangører til høstens rekruttsamlinger. Samlingene skal ha både et sportslig og ikke minst et sosialt tilsnitt. Målgruppen er unge Optimistjolleseilere som vurderer og være med på Norges Cupen sesongen 2015.

Årets seiler

Prisen årets seiler ble i år delt mellom Line Flem Høst og Lars Johan Brodtkorp. Begge fikk prisen etter sterke resultater sist sesong.

Norges Seilforbund inviterer til dugnad for tur og langturseilere

Valg og kjøp av båt, utrustning, planlegging av reise, sikkerhet, forsikringer og Folketrygd, kommunikasjon med dem som er hjemme.

Tid for seilkurs

Ønsker du å bli en bedre seiler, eller vil du vurderer å begynne med seiling? Nå er tiden inne for å melde seg på seilkurs. Det er det samme om du er en erfaren seiler som vil få mer ut av hobbyen eller om du drømmer om å begynne – det er vår og tid

Nytt kompetansemateriell for seiling

NSF har de siste årene utviklet mye nytt opplæringsmateriell for seiling. Vinteren 13/14 har i så måte ikke vært noe unntak. Denne vinteren har vi 3 store nyvinninger når det gjelder opplæring.

NORsteam laget klart

15 unge og talentfulle seilere har nå blitt tatt ut til NORsteam laget 2014. De har en sesong med hardt arbeid og mye moro i storbåt foran seg. Toppidrettssenteret, matchseiling, onsdagstrening og mange regattaer og spennende seilprojekter står blan

Sammen mot Rio 2016

Landslaget og Olympiatoppen intensiverer samarbeidet frem mot OL i Rio 2016. – Seilingen har en stolt tradisjon, og Olympiatoppen ønsker å være med og bidra til at dette fortsetter, sier Finn Aamodt Head coach tech. sports i Olympiatoppen.

Helly Hansen gir 20 prosent til medlemmer

Helly Hansen har inngått en ny 4 års hovedsamarbeidsavtale med Norges Seilforbund, som nå også gir store fordeler til enkeltmedlemmer ute i foreningene. De gir 20% avslag ved kjøp i Helly Hansen web-shop, ved innlogging via NSF sin hjemmeside.

Ungdomssamling 24.-25. mai 2014

Norges Seilforbund inviterer seilere fra ungdomsklasseklubbene 9er klubben, Laser Klubben og Norsk Europajolle klubb til samling helgen 24. og 25. mai.

Fellesseminar og Ledermøte 2014

Helgen 22.-23. mars møtes mange av seilnorges mest aktive støttespillere til fellesseminar og ledermøte i Sandefjord. Dommertvalget og Regattautvalget har jobbet med et spennende program for de to dagene.

Tomannsjollesamling 29.-30. mars

Helgen 29.-30. mars arrangerer NSF i samarbeid med 9'er klubben og Feva klubben tomannsjollesamling i Moss. Alle seilere er velkomne, og det er mulighet for å låne båter på stedet!

Ny opplæringsbok for tomannsjolleseilere

Gjennom vinteren har det blitt laget en ny opplæringsbok for tomannsjolleseilere - Seil Feva. Boken er bygget opp over samme "lest" som fjorårets suksess - Seil Optimistjolle.

Norsteam søker mannskap

NSF og Wolfpack Racing, Norges ledende storbåtlag, leter nå etter unge sultne seilere, både uerfarne og noe mer erfarne, til årets NORsteam lag. Hovedmål for prosjektet denne sesongen er å heve både de

ISAF sikkerhetskurs

Helgen 29.-30. mars arrangerer Stefan Nilson fra Seasafty i Sverige ISAF sikkerhetskurs på Idrettshøgskolen i Oslo. Videre følger Thorvald Haarberg og Bergen Båtskole opp med kurs i Bergen 4.-5. april.

Match Dommer kurs 1.-2. mars

NSFs Dommerutvalg inviterer forbundsdommere og aktive matchseilere til matchdommerkurs. Marianne Middelthon er kursleder og kurset holdes i KNS sine lokaler 1.-2. mars

Endringer i forbundet

Etter en lengre prosess i høst og tidlig i vinter er en ny mann på plass i Norges Seilforbund. Fokuset for rollen er å løfte kommunikasjon- og merkevarebyggingen til seilsporten.  

Vis RSS-feed
 

 Alle artikler i arkivet

© 2008. Norges Seilforbund. Kontakt oss.
Søk:
Søk